Ring til os på tlf. +45 70 20 21 25


Data, Tele & Netværk

Få en sikker og effektiv forbindelse

I dag er grundlaget for en velfungerende virksomhed i høj grad kommunikation, og denne kommunikation foregår i langt de fleste tilfælde over internettet via computer eller smartphone. Derfor er det vigtigt, at du har en god forbindelse. Dette kan vi hos C - EL & TEKNIK ApS hjælpe dig med. Vi hjælper både med netværksinstallationer til private, men også med store datainstallationer til erhverv, hvor vi står til rådighed, hvad end din virksomhed er lille eller stor.

Vi tilbyder en lang række af services inden for Data, Tele og Netværk, herunder:

  • Opbygning af skræddersyede totalløsning
  • Vedligeholdelse af tavler
  • Fejlfinding og udbedring af diverse problemer
  • Service og løbende vedligeholdelse
  • Rådgivning i forbindelse med at finde den netværks- eller datainstallationer, der passer til netop dig eller din virksomheds specifikke behov​

Professionel og pålidelig service

Vi har mange års erfaring og kompetente medarbejdere, som alle ved, hvad der skal til for hele tiden at kunne følge med den hurtige udvikling af Data, Tele og Netværk. Derfor fokuserer vi altid på at give dig fremtidssikrede og optimerede løsninger, som passer til dig eller din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag

Oplever du, at dit internet er langsomt? Eller står du overfor at skulle have trukket nye kabler? Uanset hvad, kan vi hos C - EL & TEKNIK ApS hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 70 20 21 25 for en uforpligtende snak eller kontakte os via mail på el@certus-electric.dk. Vi står altid klar til at rådgive eller svare på spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige ydelser, som vi tilbyder. Vi har derudover døgnvagt på telefonen, så du altid kan kontakte os, hvis du oplever et akut problem og har brug for en autoriseret elektriker eller elinstallatør.