Ring til os på tlf. +45 70 20 21 25


El-installationer

Professionelle el-installationer

Hos C - EL & TEKNIK ApS udfører vi alle typer af elinstallationer for vores kunder. Vi står klar, når du har brug for elinstallationer i forbindelse med nybyggeri, renovering eller i forbindelse med vedligeholdelse og reparationer. Vi sætter altid en ære i at levere god service og høj kvalitet til vores kunder hver eneste gang uanset hvor stor eller lille en opgave, der er tale om.

Derudover hjælper vi både private, erhverv og institutioner, så kontakt os endelig, hvis du står over for en opgave, som kræver professionelle løsninger.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Stikkontakter
  • Fejlfinding
  • El-tavler
  • HFI/HPFI/RCD
  • Reparationer og renovering
  • El-installationer
  • Porttelefoner
  • Termografering af el-tavler
  • Belysning - både indendørs og udendørs

Sådan fungerer el-installationerne

En el-installation består overordnet af to elementer: en stærkstrømsinstallation og en kommunikationsinstallation. Stærkstrømsinstallationen sørger for strøm til lys og andre elektriske apparater, og en af de vigtigste funktioner er blandt andet også, at den fungerer som sikring mod overbelastning og kortslutning.

Kommunikationsinstallationen sørger for de signaler og forbindelser, som efterhånden er blevet lige så uundværlige som strøm til lys og andet elektronik i hjemmet. Det er blandt andet signaler til f.eks. tv, telefon og netværk, som kommunikationsinstallationen sørger for.

Hav respekt for strøm og lad os klare dine elinstallationer

Hos C - EL & TEKNIK ApS er vi erfarne. Vi har respekt for strøm og elektricitet, og vi ved, at det i yderste konsekvens kan være livsfarligt. Derfor vægter vi altid sikkerheden højt, så du trygt kan lade os tage os af dine elinstallationer. Vi har afdelinger i Helsinge, Jyllinge, København og Nordsjælland, og vi kører rundt i og omkring disse byer.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 70 20 21 25 eller sende en mail på el@certus-electric.dk. Her står vi klar til at rådgive eller give information, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige services, som vi tilbyder. Vi har desuden altid døgnvagt på telefonen, så vi kan rykke ud, hvis du står med akutte problemer.