Ring til os på tlf. +45 70 20 21 25


Termografering af eltavler

Professionel termografering af el-tavler

Hos C - EL & TEKNIK ApS er vi en autoriseret elinstallatørvirksomhed, og vi tilbyder derfor termografering af el-tavler for både private, erhverv og offentlige institutioner i området omkring Nordsjælland og København.

Ved hjælp af termografering kan du eller din virksomhed få et mere præcist billede af elinstallationerne, da vi kan fremhæve eventuelle overbelastninger på systemet, løseforbindelse eller lignende, som i værste tilfælde vil kunne skabe nedbrudog dermed produktionsstop i din virksomhed. Derfor kan du ved hjælp af termografering af el-tavler forbygge disse økonomisk belastende nedbrud og dermed spare penge.

Fokus på kvalitet og sikkerhed

Hos C - EL & TEKNIK ApS har vi altid fokus på kvalitet, og vi udfører effektivt termografering af el-tavler for dig. Vi har mange års erfaring på området, og vi bruger udelukkende nyt og moderne udstyr, som opfylder alle DBI’s krav.

Når vi termograferer tager vi billeder for at se, om der er nogen steder, hvor det er varmere end andre. Hvis dette er tilfældet, er det et tegn på, at der er fejl i de pågældende elinstallationer, og på den måde bliver det meget nemmere at finde og gøre noget ved problemet.Vi kan altså hjælpe med at kontrollere for løse lednings- og sikringsforbindelser, overbelastninger og diverse andre former for fejl i komponenter.

 

Spar penge på din forsikring

Hvis du er erhvervsdrivende, er der især penge at spare, idet du kan få en billigere forsikring, hvis du via en termografering af dine el-tavler har mulighed for at bevise overfor din forsikring, at sandsynligheden for utilsigtede fejl og produktionsstop er lav, da elinstallationerne er lavet korrekt.

Lad os stå for termografering af dine el-tavler

Vi står hos C - EL & TEKNIK ApS altid klar til at hjælpe med termografering af dine el-tavler, så du kan forebygge produktionsstop eller lignende. Vi har afdelinger i både Helsinge, Jyllinge, København og Nordsjælland, og vi kører rundt i og omkring disse byer. Du kan altid kontakte os på tlf.: +45 70 20 21 25 eller sende en mail på el@certus-electric.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvilke services vi kan tilbyde dig i forbindelse med termografering.