Ring til os på tlf. +45 70 20 21 25


Dørtelefoner & Porttelefoner

Dør- og porttelefoner i Nordsjælland og København

Hos C - EL & TEKNIK ApS tilbyder vi montering af dør- og porttelefoner til private og erhverv i både nyere og ældre ejendomme, og det kan være en løsning til dig, uanset om du bor i etagebyggeri eller almindeligt hus. Vi har mange års erfaring samt kompetente og fagligt dygtige medarbejdere, som står klar til hurtigt og effektivt at montere dørtelefoner og porttelefoner for dig.

I forbindelse med montering af dørtelefoner og porttelefoner tilbyder vi blandt andet:

  • Grundig vejledning i den ny monterede dørtelefon eller porttelefon
  • Rådgivning i forbindelse med valg af type

Derudover tilbyder vi fejlfinding og reparationer på allerede eksisterende anlæg, hvis du har brug for dette.

Find den løsning, der passer til dig

Vi tilbyder flere forskellige typer af dørtelefoner og porttelefoner, så du har mulighed for at finde den type, der passer til lige netop dine krav og behov.

Mulighederne er mange, og du kan vælge en skræddersyet løsning. Du kan kombinere på mange forskellige måder inden for både design, farve og funktion, så du får et anlæg, der passer til dine specifikke behov. Du kan blandt andet overveje, hvorvidt du ønsker:

  • Med eller uden kamera
  • Kamera med eller uden farver
  • Fingeraftryksaflæser
  • Nøgle eller magnetaflæser
  • Kodetastatur

Vi tilbyder dørtelefoner og porttelefoner fra Siedle og Videx, som begge laver produkter af høj kvalitet, der kan holde i mange år fremadrettet. Derudover er de begge nemme at håndtere, og de kræver et minimum af vedligeholdelse.

Kontakt i dag og hør mere om dine muligheder for dør- eller porttelefon

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde en dørtelefon eller porttelefon, som passer til dine krav og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 70 20 21 25 eller sende en mail på el@certus-electric.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi har afdelinger i både Helsinge, Jyllinge, København og Nordsjælland, og vi kører rundt i og omkring disse byer.