Ring til os på tlf. +45 70 20 21 25


El-eftersyn & El-tjek

Få et professionel el-eftersyn eller el-tjek

Det er vigtigt at elinstallationerne på din ejendom er udført ordenligt, og hvis ikke dette er tilfældet, kan det på sigt udgøre en stor risiko. Når du bestiller et el-eftersyn hos C - EL & TEKNIK ApS kan du være sikker på, at dine elinstallationer er lavet ordenligt og ikke udgør nogen risiko for brand eller lignende.

Når vi kommer ud til et el-eftersyn eller et el-tjek gennemgår vi alle elinstallationerne i din ejendom. Vi går systematisk til værks, og åbner tilfældige stikkontakter for at tjekke, hvordan det ser ud bagved. På denne måder sikrer vi, at vi med sikkerhed afdækker eventuelle funktionsfejl.

Vi tilbyder el-eftersyn til alle boliger, der er omfattet el-eftersynsordningen, herunder:

  • Ejendomme beboet af enkelte familier
  • Sommerhuse
  • Ejerlejligheder med tilhørende fællesareal
  • Nedlagte landbruger

Hvis ikke din ejendom er omfattet af el-eftersynsordningen, tilbyder vi i stedet et el-tjek. Et el-tjek fungerer på samme måde som et el-eftersyn, hvor elinstallationerne gennemgås systematisk samtidig med, at tilfældige stikdåser åbnes. El-tjek tilbyder vi blandt andet til:

  • Andelsboliger
  • Udlejningsejendomme
  • Erhvervsejendomme, kontorer og butikker

El-eftersyn i forbindelse med boligsalg

Vi anbefaler altid, at du får et el-eftersyn, hvis du lige har bygget nyt, renoveret eller ønsker at sælge dit hus, så du ved, at elinstallationerne er lavet ordenligt. I nogle tilfælde kan du ellers blive stillet til ansvar for fejl og mangler i forbindelse med din boligs elinstallationer i op til 10 år efter salget. For at undgå dette er det derfor en rigtig god ide, at du kontakter en professionel og kompetent elektriker eller elinstallatør, som kan gennemgå din bolig for dig.

Lad os stå for dit el-eftersyn eller el-tjek

Hos C - EL & TEKNIK ApS har vi mange års erfaring med el-eftersyn, og vi kan tilbyde dig en grundig gennemgang af din boligs elinstallationer til en konkurrencedygtig pris. Vi har afdelinger i Helsinge, Jyllinge, København og Nordsjælland, og vi kører rundt i og omkring disse byer. Du kan kontakte os på tlf.: +45 70 20 21 25 eller sende en mail på el@certus-electric.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et el-eftersyn eller el-tjek, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige services, vi tilbyder.